måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

K-Fastigheter rekryterar IR- och kommunikationschef: ”Värdefull erfarenhet från hållbarhetsfältet”

Publicerad: 23 mars 2022, 13:52

Johan Hammarqvist är K-Fastigheters nya chef för Investor Relations och kommunikation.

Johan Hammarqvist är ny chef för Investor Relations och kommunikation på K-Fastigheter. Han blir medlem i koncernens ledningsgrupp och tillträder sin nya tjänst senast den 30 maj 2022.

Ämnen i artikeln:

bostadsbyggandebostadsutveckling

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Johan Hammarqvist kommer närmast från en tjänst som kommunikationschef på börsnoterade Eolus Vind. Han har lång erfarenhet av arbete med kommunikations- och IR-uppgifter i en växande organisation och har tidigare arbetat även som politisk redaktör på Norra Skåne och Skånska Dagbladet.

Läs även: K-fastigheter: ”Vi har en serieproduktion av en Volvo till priset av en Kia”

– Jag ser fram emot att välkomna Johan Hammarqvist till K-Fastigheter. IR är ett angeläget område, K-Fastigheter ska leverera snabb och korrekt information till marknaden och kunna bygga relationer med våra viktigaste intressenter, inklusive att ge feedback till oss i bolagsledningen. Johan tillför dessutom värdefull erfarenhet inom hållbarhetsfältet och kommer att bidra till att driva utvecklingen av denna agenda och våra investerarrelationer framåt, säger Jacob Karlsson, vd för K-Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Johan Hammarqvist tillträder sin tjänst senast den 30 maj 2022 och ersätter då Anders Antonsson som lämnar bolaget för andra uppdrag.

– Jag ser fram emot att arbeta i ett av Sveriges mest spännande bolag och i en roll där mina erfarenheter kan göra skillnad. Tillsammans med mina kollegor kommer jag att fokusera på att ta IR- och hållbarhetsarbetet till nästa nivå och möta förväntningarna från våra ägare och andra viktiga intressentgrupper, säger Johan Hammarqvist.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev