Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

På nytt jobb

Karin Fagerberg går till Fojab

Publicerad: 2 november 2012, 09:55

Fojab arkitekter rekryterar Karin Fagerberg. Hon har även tidigare varit anställd inom företaget.


Fojab arkitekter anställer Karin Fagerberg som chief commercial officer. Karin kommer att ingå i ledningsgruppen, och kommer också att vara verksam som uppdragsansvarig arkitekt med inriktning på stadsbyggnad, samhällsplanering och tidiga skeden.

Karin är arkitekt SAR/MSA. Hon har ett förflutet bland annat på BM Arkitekter och FOJAB arkitekter, där hon varit delägare och studiochef. Några av de projekt hon arbetat med är utvecklingen av Lomma Hamn, Bara centrum och det nya området Elinegård intill Kalkbrottet. För närvarande är hon sedan två år kontorschef på Tengbom i Malmö.

– Under den perioden har kontoret vuxit från 20 till 40 medarbetare så det har varit en spännande tid att få vara med om, säger Karin Fagerberg.

Karin Fagerberg börjar sin tjänst på Fojab arkitekter vid årsskiftet.

– Den nya tjänsten på Fojab kommer att passa mig precis. Jag får arbeta med stadsbyggnad och planering samtidigt som jag blir en del av ledningsgruppen och får arbeta med marknad och utveckling. Eftersom jag varit på Fojab i nio år känner jag väl till både företaget och de duktiga individer som finns där.  Jag ser fram emot att få samarbeta med mina tidigare kollegor igen, säger Karin Fagerberg.

INGRID GALLAGHER - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.