Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Klart med ny vd på Contractor

Publicerad: 19 november 2019, 13:20

Nu är det klart att det blir Kurt Nyström som tar över som vd för Contractor Skellefteå. Han lämnar därmed NCC där han jobbat i närmare 30 år.


Kurt Nyström har jobbat i olika roller inom NCC ända sedan 1990 och kommer närmast från en tjänst som produktionschef, med ansvar för företagets byggverksamhet i Skellefteå, skriver Contractor i ett pressmeddelande.

– Det finns en stark lokal närvaro och kunskap om ortens förutsättningar som jag tror är viktigt för att vara framgångsrik. Dessutom känns det som att företagskulturen är sund, med anställda som gärna stannar kvar. Det brukar vara ett tecken på att ett företag är välmående och gör bra saker, säger Kurt Nyström i en kommentar.

Hans bild är att byggbranschen i Skellefteå snart kommer att braka loss igen.

– Northvolts etablering kommer att vara viktig, men det händer så mycket mer som gör att byggandet lär ta fart. Alla tecken tyder på att det blir så, säger Kurt Nyström.

Kurt Nyström efterträder Pehr Lundström som går till Martinssons.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News