lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Lämnar Bonava för att bli HR-chef på Afry

Publicerad: 20 augusti 2020, 12:25

Jenny Lilja Lagercrantz Foto: Afry

Teknikkonsulten Afry har rekryterat sin nya HR-chef från bostadsutvecklaren Bonava.

Ämnen i artikeln:

teknikkonsulterAfry

AJ


Det är Jenny Lilja Lagercrantz som utnämnts till ny Executive Vice President och Head of Human Resources på Afry, skriver teknikkonsulten i ett pressmeddelande. Hon kommer närmast från Bonava där hon i dag har rollen som Senior Vice President Human Resources.

Läs även: ”Vi är inte längre Ångpanneföreningen” 

Jenny Lilja Lagercrantz börjar på Afry i början av 2021.

– Det ska bli spännande att börja på Afry. Det är en framåtlutad och värderingsdriven verksamhet med hållbarhet som kärna, och som verksam inom HR-området uppskattar jag särskilt att medarbetarperspektivet är en del av affärsstrategin, säger Jenny Lilja Lagercrantz i en kommentar.

Jag uppskattar särskilt att medarbetarperspektivet är en del av affärsstrategin.

Jenny Lilja Lagercrantz har över tjugo års erfarenhet från internationella företag som Nasdaq OMX, Skandia, NCC och Bonava och har under sin karriär innehaft såväl breda HR-chefsroller som expertroller inom exempelvis kompetens- och ledarskapsutveckling. Hon har en magisterexamen i personalutveckling och arbetsrätt från Stockholms universitet.

Läs även: Här är de 300 största teknikkonsulterna i Sverige 

– Jennys omfattande erfarenhet av förändringsledning och ledarskapsutveckling gör henne väl rustad för att driva Afrys utveckling inom dessa områden och jag är mycket glad över att kunna välkomna henne ombord, kommenterar Jonas Gustavsson, vd för Afry.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev