Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Lämnar Skanska Teknik för Carlstedt Arkitekter

Publicerad: 22 september 2020, 06:57

Kalle Berggren är ny kontorschef på Carlstedt Arkitekter i Eskilstuna från och med 1 oktober 2020.

Foto: Carlstedt Arkitekter

Nya chefen för Carlstedt Arkitekters kontor i Eskilstuna kommer närmast från rollen som ansvarig för arkitekterna på Skanska Teknik.


Ämnen i artikeln:

Carlstedt ArkitekterSkanska

Den 1 oktober börjar Kalle Berggren sin tjänst som kontorschef för Carlstedt Arkitekters kontor i Eskilstuna, skriver arkitektfirman i ett pressmeddelande. Kalle Berggren är utbildad arkitekt vid KTH och kommer närmast från Skanska Teknik där han varit gruppchef för arkitekterna. 

Läs även: Hon är Geoforums nya ordförande

Gunnar Lindstedt som agerat tillförordnad kontorschef under en tid ska framöver ägna sig arkitektverksamheten på heltid och arbeta nära Kalle Berggren. Tidigare ordinarie kontorschefen Anette Eriksson återgår till Carlstedt Arkitekters Stockholmskontor, där hon kommer att arbeta med marknads- och utvecklingsfrågor.

Läs även: Ramboll anställer sjukvårdsexpert från Carlstedt

Carlstedt Arkitekter är ett av Sveriges ledande arkitektkontor inom vårdarkitektur och finns utöver i Eskilstuna och Stockholm även i Nyköping.

– Jag ser fram emot att träffa kunderna på den sörmländska marknaden, där det är mycket spännande som sker i samhällsbyggandet just nu. Jag hoppas kunna utveckla och bredda verksamheten på vårt kontor för att ge våra kunder arkitektur i framkant i enlighet med lokala behov och förutsättningar, säger Kalle Berggren i en kommentar.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Carlstedt ArkitekterSkanska

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.