Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Lämnar Sweco efter elva år

Publicerad: 7 januari 2019, 07:39

Swecos huvudkontor i Stockholm.

Swecos finanschef Jonas Dahlberg lämnar sin roll efter nära elva år. Han går till en ny tjänst som finanschef på callcenterföretaget Transcom WorldWide. Sweco har inlett processen med att utse en efterträdare.


– Jonas har varit en del av Sweco sedan 2008 och lämnar ett bestående avtryck genom sitt viktiga bidrag i utformandet av vår tillväxtstrategi för att bli det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa. Jag har uppskattat att arbeta med Jonas och vill personligen tacka honom för alla hans insatser. Dessutom vill jag önska Jonas lycka till med sin framtida karriär på Transcom WorldWide AB”, säger Åsa Bergman, vd och koncernchef på Sweco.

Jonas Dahlberg kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under uppsägningstiden.

– Jag har haft en fantastisk resa på Sweco och är mycket stolt över allt som vi har åstadkommit tillsammans. Bolaget har aldrig varit starkare än vad det är idag, varken operativt eller finansiellt. Jag kommer att sakna mina fantastiska kollegor på Sweco och den passion som de har för sitt arbete, säger Jonas Dahlberg.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.