Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Lena Hök går från Skandia till Skanska

Publicerad: 7 juni 2017, 09:40

Lena Hök går från en tjänst som hållbarhetschef på Skandia till en ny roll på Skanska

Blir Senior Vice President Green & Community Investment.


Från och med den 28 augusti kommer Lena Hök att vara Senior Vice President Green & Community Investment (CI) på Skanska AB. Hon har fram till dess varit hållbarhetschef i Skandia samt verksamhetschef för Skandias forskningsstiftelse Idéer för livet. Hon är också medlem i styrelsen för SIDA, Styrelsen för Internationellt Utvecklingsarbete, och är ordförande för den svenska kommittén för Corporate Responsibility och anti-korruption i den internationella handelskammaren.

– Jag har blivit mycket imponerad av Skanskas starka värderingar och starka övertygelse om att bolaget via affärsverksamheten kan bidra till ett bättre samhälle. Som ett av världens ledande bygg- och utvecklingsföretag har Skanska stora möjligheter att påverka och bidra till en hållbar utveckling. Jag ser stort fram emot möjligheten att delta i det arbetet med att stärka företagets erbjudanden likaväl som för en hållbar utveckling, säger Lena Hök.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.