Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Link Arkitektur rekryterar ny chef i Göteborg

Publicerad: 13 augusti 2021, 14:07

David Saand blir ny regionchef för LINK Arkitekturs Göteborgskontor

Foto: Link arkitektur


Ämnen i artikeln:

Link Arkitektur

David Saand blir som ny regionchef för Link Arkitekturs Göteborgskontor och ska leda företagets fortsatta satsning i Västsverige. Rollen kommer han att kombinera med att även fortsättningsvis arbeta aktivt som arkitekt i projekt. 

David Saand kommer närmast från White Arkitekter och har under sina 20 år i branschen hunnit skaffa sig erfarenhet från hela arkitekturkedjan, från tidiga skeden till färdiga handlingar, med tyngdpunkt på bostäder, kontor och sportanläggningar. 

– Med sin geografiska placering är Göteborg en stark länk mellan kontoren i både Sverige, Norge och Danmark. Jag är övertygad om att David är helt rätt person att leda vår fortsatta satsning i Västsverige. Han är ambitiös, driven och har ett etablerat nätverk. Tillsammans med engagerade medarbetare, kommer vi att kunna bidra till den spännande stadsutveckling som sker i hela regionen, säger John Lydholm, vd på LINK Arkitektur i ett pressmeddelande.

David Saand tillträder den 18 augusti.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Link Arkitektur

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.