tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Link Arkitektur rekryterar vd från Ettelva: ”Många spännande projekt framför oss”

Publicerad: 19 maj 2022, 07:37

Christina Kazeem har rekryterats som ny vd för Link Arkitektur i Sverige. Foto: Jenny Hammar

Link Arkitektur har rekryterat Christina Kazeem som ny vd för verksamheten i Sverige. Hon ska leda företaget i en ny strategiperiod med ambitionen att bana väg för framåtblickande arkitektur och en aktiv roll i den gröna omställningen.

Ämnen i artikeln:

Link Arkitektur

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Christina Kazeem är utbildad civilingenjör från KTH och kommer senast från en tjänst som vd på Ettelva Arkitekter. Hon har lång erfarenhet av ledarskap både från fastighetsutvecklingssidan och arkitektsidan, bland annat från Castellum och nu senast från Ettelva Arkitekter.

– Jag är väldigt glad över att Christina har tackat ja till uppdraget. Hon har starka kvaliteter och lång erfarenhet. Jag är övertygad om att vi får en solid och handlingskraftig ledning i Sverige. Vi ska med detta grepp stärka vår konkurrenskraft och möta utvecklingen i branschen med en framåtblickande strategi, säger koncernchef Kirsten Anker-Sørensen i ett pressmeddelande.

Lista: Branschprofilerna som har mest makt kring hållbarhet i bygg- och fastighetssektorn 

Dagens interimsledning bestående av Linda Santesson och Kristian Lindahl, överlåter rodret till Kazeem den 1:a september.

– Link Arkitektur är ett starkt varumärke kända för att ligga långt fram i digital utveckling och hållbarhet. De har genom åren samarbetat med några av Sveriges främsta kunder och medarbetare. Jag är stolt och förväntansfull över att få vara en del av Links utveckling framåt, i Sverige och i Norden. Vi har en viktig roll i samhällsbygget och många spännande projekt framför oss, säger Christina Kazeem.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev