Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Logistic Contractor har utsett ny affärsutvecklingschef

Publicerad: 4 november 2021, 14:48

Roger Carlelycke har arbetat som affärsutvecklare på LC sedan mars i år. Nu blir han alltså chef över verksamheten.

Foto: Logistic Contractor

Roger Carlelycke blir ny affärsutvecklingschef på Logistic Contractors verksamhet i Sverige. Han tillträder sin nya tjänst omedelbart.


Ämnen i artikeln:

rekrytering

Roger Carlelycke har arbetat som affärsutvecklare på LC sedan mars i år, och han kom då närmast från en liknande tjänst på Bockasjö. Nu blir han alltså chef över verksamheten. 

– Affärsutvecklingschefen har en nyckelroll i företaget och under den rekryteringsprocess som varit har vi kunnat konstatera att Rogers kompetens och branscherfarenhet står sig väl mot övriga kandidater. Tack vare att vi har kunnat landa i en intern rekrytering får vi också, i den intensiva fas vi befinner oss i, värdefull kontinuitet i verksamheten, säger Benn Karlberg, vd på Logistic Contractor.

Jonas Reinsjö, ny affärsutvecklare på Logistic Contractor.

Foto: Logistic Contractor

Ytterligare en rekrytering på affärssidan har genomförts på Logistic Contractor. Den 1 december börjar Jonas Reinsjö som affärsutvecklare. Även han har arbetat i många år i branschen, bland annat som fastighetsförvaltare på Siba Fastigheter och som etableringsansvarig på Net On Net.

 

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

rekrytering

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.