Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Logistic Contractor stärker upp ledningen

Publicerad: 19 november 2021, 14:13

Anders Nilsson och Martin Häller får nya roller i Logistic Contractor. Foto: Logistic Contractor

Logistic Contractor gör en förändring i företagsledningen där Martin Häller, nuvarande operativ chef, har utsetts till vice vd. Samtidigt har nuvarande vice vd, Anders Nilsson, tillträtt en helt nyinrättad tjänst som verksamhetsutvecklingschef.

Ämnen i artikeln:

Wästbyggtransporter

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Förändringarna inom Logistic Contractor, som är ett bolag inom Wästbygg Gruppen, träder i kraft omedelbart.

– På Logistic Contractor har vi flera år av kraftig tillväxt bakom oss och vi ser ett behov av att renodla ansvarsområdena och förstärka på mellanchefsnivå för att det ska vara långsiktigt hållbart för våra medarbetare. Martin Häller får ansvaret för vår producerande organisation med hjälp av en operativ chef och en produktionschef. Anders Nilsson får i stället använda sin mångåriga erfarenhet till att fokusera på vårt strategiskt viktiga Tekniska centrum med centrala funktioner som kalkyl, inköp, kvalitets- och miljöfrågor, hållbarhet, eftermarknad och digitalisering. I det arbetet får han stöd av en ny funktion i form av en inköps- och kalkylchef, säger Benn Karlberg, vd på Logistic Contractor, i ett pressmeddelande.

Produktionschefen och inköps- och kalkylchefen har tillsatts internt. Tjänsten som operativ chef är ännu vakant.

– Vi har stor kompetens i företaget, vilket gör att vi kan genomföra den här typen av förändringar utan att rekrytera externt. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra medarbetare möjlighet att gå vidare i karriären utan att lämna Logistic Contractor, avslutar Benn Karlberg.

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev