Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Magi Cads nya vd: ”Branschen har mycket arbete kvar gällande digitalisering”

Publicerad: 22 augusti 2022, 11:07

Samuel Lyredal, ny vd på Magi Cad Group.

Samuel Lyredal är ny vd på Magi Cad Group. Han kommer närmast från Nordic Bim Group där han arbetat som vd.


Ämnen i artikeln:

BIM

Magi Cad Group har utsett Samuel Lyredal till ny vd Magi Cad Group AB. Han efterträder Charlotte Tillbrandt.

Magi Cad Group AB är ett dotterbolag till Magi Cad Group Oy. På den svenska marknaden är de mest kända för sin programvara, Magi Cad för el- och VVS-projektering med kunder som till exempel WSP och Ramboll. Det senaste året har även Magi Cad Group breddat sitt produktutbud med Gsite, ett digitalt verktyg för projektstyrning och informationshantering av byggprojekt.

Samuel Lyredal kommer senast från Nordic Bim Group där han arbetat som vd. Han har även många års erfarenhet inom byggbranschen från bolag som Skanska och JM. På JM arbetade han drygt tio år, bland annat med JM:s digitalisering inom bland annat Smarta Hem, VR och AR.

- Byggbranschen som helhet har mycket arbete kvar gällande digitalisering och Magi Cad Group har ett brett utbud av starka produkter att erbjuda marknaden. Detta ger oss möjligheten att hjälpa såväl existerande som nya kunder att bli ännu starkare. Jag ser verkligen fram emot att få lära känna våra medarbetare och kunder, för att tillsammans jobba för en effektivare och mer hållbar byggbransch, säger Samuel Lyredal.

Elin Bennewitz

Reporter

elin@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

BIM

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.