Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Målare får ny förhandlingschef

Publicerad: 22 maj 2019, 06:50

Jurist med besöksbakgrund till Måleriföretagen.


Camilla Hedström har utsetts till ny förhandlingschef för Måleriföretagen i Sverige. Uppdraget innebär bland annat ett övergripande ansvar för Måleriföretagens kollektivavtalsförhandlingar men också för det strategiskt långsiktiga arbetet med att utveckla kollektivavtalen så att de går i takt med tiden.

Camilla Hedström kommer närmast från Visita där hon haft ansvaret för Tjänstemannaavtalet och sedan flera år varit förbundsjurist. Innan hon kom till Visita arbetade hon bland annat som affärsjurist hos Rödl & Partner Nordic AB. Camilla Hedström har en juristexamen från Stockholms Universitet där hon även har läst företagsekonomi.
Hon efterträder Måleriföretagens nuvarande förhandlingschef Rolf Bladh, som fram till sin pension kommer ha en roll som senior advisor.

- Jag är mycket glad att Camilla Hedström blir Måleriföretagens nya förhandlingschef. Hon är en mycket kompetent och driven person med en gedigen förhandlingsvana och erfarenhet av att ansvara för både nationella förhandlingar och coacha medarbetare, säger Pontus Sjöstrand, vd Måleriföretagen i Sverige.

Camilla Hedström börjar sin anställning hos Måleriföretagen den 1 september.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.