Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Med ansvar för analysen på Boklok

Publicerad: 29 september 2017, 08:03

Jeanette Thörnkrantz Madsen är ny analyschef.


Jeanette Thörnkrantz Madsen har rekryterats till Boklok som analyschef. Jeanette kommer senast från en chefspost i det kommunala fastighetsbolaget MKB Fastighets AB i Malmö och har en lång erfarenhet av boendefrågor, nyproduktion och att jobba nära kunden. Hon har i grunden en examen i fastighetsvetenskap och är utbildad mäklare.

I sin nya roll som analyschef har Jeanette Thörnkrantz Madsen ansvar för projekt-, omvärlds- och säljanalyser såväl som NKI-undersökningar och produktunderstödjande arbete. Boklok arbetar ständigt med att förbättra produkten för den slutkunden, vilket analysavdelningen spelar en stor roll i.

- Grundkonceptet i Boklok, att bygga bra bostäder för alla, var det som lockade mig med det här företaget. Steget från ett kommunalt bolag till BoKlok var inte så stort eftersom den goda tanken kring människan är det som ligger i fokus. Boklok ger alla möjlighet att bo bra, och att jag nu får möjlighet att vara med i det arbetet känns otroligt roligt, säger Jeanette Thörnkrantz Madsen.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News