lördag23 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Medgrundaren går in som vd för Inhouse Tech: ”Hoppas kunna bidra med energi och nya perspektiv”

Publicerad: 20 april 2022, 09:22

Fredrik Thunström är ny vd på Inhouse Tech Göteborg Foto: Inhouse Tech

Fredrik Thunström är ny vd på Inhouse Tech Göteborg. Han tar över efter Anders Sundberg, som varit bolagets vd sedan 2016.

Ämnen i artikeln:

Göteborg

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Inhouse Tech Göteborg AB bildades 2003 och består i dag av 55 rådgivande konsulter som projekterar, konstruerar och projektleder infrastruktur-, industri- och husprojekt. 

Anders Sundberg, avgående vd och en av bolagets grundare, har under många år utvecklat bolagets affärsområden och position på marknaden.

– Jag är stolt över att tillsammans med alla duktiga medarbetare varit med om att utveckla Inhouse Tech till ett ledande bolag med hög kompetens som är ”bra på riktigt”! Det känns nu naturligt att lämna över till Fredrik som med sin starka drivkraft och sitt goda ledarskap kommer att fortsätta utveckla bolaget mot framtiden, säger Anders Sundberg i ett pressmeddelande.

Läs även: Byggpartner fortsätter att växa genom förvärv – köper Göteborgsbolag

Fredrik Thunström, tillträdande vd och även han en av grundarna av bolaget, har lång erfarenhet av såväl större som mindre bygg- och anläggningsprojekt efter sina tjugofem år i branschen. Han har sedan 2016 varit vice vd och chef över bolagets största affärsområde.

– Jag vill bygga vidare på den framgångsrika utveckling som Anders skapat i bolaget. Jag hoppas kunna bidra med energi och nya perspektiv, så vi kan fortsätta utvecklas med kvalitet, tillväxt och hållbarhet i fokus. Medarbetarna är navet i vår verksamhet och jag ser framemot nya spännande uppdrag tillsammans med dem och våra kunder, säger Fredrik Thunström.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev