söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Mikael Anjous nya toppjobb – går till snabbväxande installationskoncern

Publicerad: 24 april 2023, 14:15

Mikael Anjou går in i en roll som Sverigechef Stockholm/Syd på Nordic Climate Group.

Foto: Nordic Climate Group

Mikael Anjou har haft många ledande roller i byggbranschen de senaste åren. Nu rekryteras han till installationskoncernen Nordic Climate Group.

Ämnen i artikeln:

SvepetMikael Anjourekrytering

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Nordic Climate Group har starten i maj 2021 haft en kraftig tillväxt och vuxit till en ledande nordisk aktör inom kyl-, värme - och energieffektiva installationer med tusen medarbetare och tre miljarder kronor i omsättning.

Nu rekryterar bolaget Mikael Anjou som till tjänsten som Sverigechef Stockholm/Syd med ansvar för ett 15-tal bolag i koncernen.

– Jag ser oerhört mycket fram emot att arbeta tillsammans med de övriga inom Nordic Climate Group. Ökad energieffektivitet kan inte underskattas för att vi ska klara klimatomställningen, och här är NCG:s arbete av oerhörd betydelse. Det känns väldigt spännande att bidra i detta, säger Mikael Anjou i ett pressmeddelande.

Läs även: Mikael Anjou om problemen som sinkar byggbranschen: ”Jag vill inte peka ut några enskilda företag”

Mikael Anjou har en lång bakgrund inom byggbranschen, bland annat som vice koncernchef på Einar Mattsson, därefter som vd på den industriella husbyggaren Sizes och nu senast som interim-chef för Den temporära fabriken på Ramirent. Dessutom har han flera styrelseuppdrag i bolag i branschen.

– Vi är glada för att Mikael Anjou kommer till Nordic Climate Group, inte minst beroende på att han har en bred och djup kunskap om service- och entreprenadbranscherna både ur ett leverantörs- och kundperspektiv, säger Fredrik Gren, koncernchef på Nordic Climate Group.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev