Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ny affärschef för Installation på Tyréns

Publicerad: 7 november 2018, 10:02

Får helhetsansvar för sju avdelningar.


Christoffer Meier är ny affärschef för affärsområdet Installation på Tyréns. Han har arbetat på Tyréns sedan 2010 och har de senaste fem åren haft en roll som avdelningschef för El & Belysningssystem Infra. Inom Tyréns har han även arbetat som uppdragansvarig inom el/belysning och har även lång erfarenhet från entreprenörsledet inom elinstallation. Som affärschef för installation kommer Christoffer Meier ta ett helhetsansvar för de sju avdelningar inom VVS och energisystem, Telecom, El- och belysningssystem Infra/Fastighet samt brand och risk.

– Jag är mycket nöjd med att Christoffer tar över efter mig som affärschef. Christoffer har gedigen kompetens och en god kunskap om organisationen, varav många år som en uppskattad ledare. Jag har stort förtroende för att Christoffer kommer att fortsätta utveckla våra affärer och driva områdets utveckling inom innovation och digitalisering, säger Andreas Behm Fredin, regionchef i region öst på Tyréns.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.