Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ny arbetschef till Einar Mattsson

Publicerad: 20 augusti 2020, 14:07

Torbjörn Karlsson kommer närmast från Bonava och rollen som Chef Produktion Flerbostadshus.

Foto: Einar Mattsson

Torbjörn Karlsson blir arbetschef för att leda bolagets byggproduktion inom både nyproduktion och Rot.


Ämnen i artikeln:

Einar Mattsson

Torbjörn Karlsson kommer närmast från Bonava och rollen som Chef Produktion Flerbostadshus.

— Torbjörn har med sina 36 år i branschen minst sagt bred och djup kunskap. Hans kompetens är ett viktigt tillskott till ledningsgruppen i bygg- och projektbolagen, säger Peter Svensson, vd för Einar Mattsson Byggnads och Einar Mattsson Projekt.

Läs även: Bröderna som blev byggjättar

— Einar Mattssons verksamhet vilar på en spännande kombination av ett långsiktigt perspektiv, ett framåtriktat fokus och viljan att hela tiden vilja förbättra den produkt som kunden möter. Jag ser fram emot att tillsammans med ledningsgrupperna i bygg- och projektbolagen effektivisera produktionen och arbeta för att kunderna ska få än ännu mer hållbar produkt, säger Torbjörn Karlsson.

Torbjörn Karlsson har under sin karriär arbetat bland annat inom Skanska, NCC, Besqab och Bonava. Rollerna han har haft i de olika bolagen har bland annat varit arbetsledare, projektchef, entreprenadingenjör, projektingenjör, verksamhetsutvecklingschef, projektchef, chef för design och produktion och senast Chef Produktion Flerbostadshus.

 

 

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Einar Mattsson

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.