måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ny chef ska stärka säkerhetskulturen

Publicerad: 17 november 2022, 08:34

Karin Larsson, arbetsmiljöchef på Svevia.

Karin Larsson är ny arbetsmiljöchef på Svevia. Enligt Svevias HR-chef Mathilda Scott är det en viktig rekrytering för Svevias fortsatta arbete med arbetsmiljön.

Ämnen i artikeln:

SvepetSveviaarbetsmiljöanläggning

Elin Bennewitz

elin@byggindustrin.se


Karin Larsson kommer närmast från vindkraftsbolaget OX2 där hon fungerat som arbetsmiljö- och miljöchef. Tidigare har hon bland annat arbetat som arbetsmiljöansvarig på JM Entreprenad och Skanska.

– Svevia har en tydlig tillväxtplan under de kommande åren, där säkerhet- och arbetsmiljö betraktas som en viktig strategisk fråga. Karin Larsson har en bred kompetens inom säkerhetsarbete och arbetsmiljöfrågor från både energi- och anläggningsbranschen. Med sin gedigna erfarenhet kommer hon att ha en nyckelroll i vårt fokuserade arbete på frågor inom säkerhet, säger Svevias HR-chef Mathilda Scott.

Karin Larsson tillträdde sin nya tjänst den 1 november.

– Jag ser med glädje fram emot att få ansvara för Svevias arbetsmiljöarbete tillsammans med kompetenta specialister och medarbetare i verksamheten. Svevia visar att säkerhetsarbetet står högt upp på agendan med en tydlig nollvision för olyckor. Jag har följt Svevias arbetsmiljöarbete under flera år och är stolt över att få vara en del av detta viktiga arbete. Tillsammans kommer vi fortsätta utveckla och stärka säkerhetskulturen i företaget, säger Karin Larsson.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev