tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ny chefsduo på MVB Väst

Publicerad: 14 november 2022, 12:25

Josefina Larsson Jarbring och Magnus Sandberg är nya arbetschefer på MVB Väst. Foto: Peter Bartholdsson

När MVB växer i Göteborgsområdet väljer företaget att rekrytera talanger från de egna leden. Två tidigare projektchefer avancerar nu till arbetschefer.

Ämnen i artikeln:

SvepetMVBrekryteringGöteborg

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


För att stärka upp organisationen utser MVB Väst Josefina Larsson Jarbring och Magnus Sandberg till arbetschefer i regionen. I dag arbetar båda som projektchefer och delar en bakgrund som några av de allra första deltagarna i koncernens ledarskapsutbildning som genomförs i samarbete med Handelshögskolan i Göteborg.

Josefina Larsson Jarbring är utbildad högskoleingenjör från Chalmers och har varit anställd i MVB sedan 2012. I sin roll som entreprenadingenjör har hon varit delaktig i många projekt bland annat nyproduktionen av flerfamiljshusen i Hovås Hills men också arbetat inom kalkylavdelningen. I dag arbetar Josefina som projektchef och har ansvar för ett stort renoveringsprojekt i Bäckebol.

Läs även: Platschefens bästa tips till blivande chefer: ”Man behöver kunna ta snabba beslut”

Magnus Sandberg är utbildad högskoleingenjör och började på MVB 2015 som entreprenadingenjör. Idag är han projektchef med ansvar för större projekt som nyproduktion av flerfamiljshusen i Grevegården och renoveringen av SGS Studentbostäder i Rosendal.

– Med Josefina och Magnus som arbetschefer får vi en starkare organisation här i Göteborg. Båda har visat att de besitter stor kunskap om såväl byggproduktion som affären, samtidigt som de är duktiga på att skapa långsiktiga kundrelationer. Egenskaper som en kompetent arbetschef måste ha, vilket gör Josefina och Magnus till fantastiska exempel på hur vi på MVB arbetar med att utveckla våra yngre talanger, säger Henrik Ljungdahl, vd MVB Väst, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev