tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ny ekonomichef hos Åhlin & Ekeroth Byggnads

Publicerad: 24 augusti 2017, 09:38

Kommer närmast från Väderstad AB.


Åhlin & Ekeroth Byggnads AB:s ekonomichef har gått i pension efter många år i företaget. Ny ekonomichef sedan början av augusti är Carola Gladh Ericson. Hon kommer närmast från Väderstad AB där hon under åren 2008-2017 haft flera chefspositioner inom ekonomiområdet. Under senare tid som Group Reporting Manager med ansvar för koncernens och dess dotterbolags ekonomiska rapportering.

- Jag tar över stafettpinnen i ett tillväxtföretag med bra lönsamhet och god ordning på både ekonomi och redovisning. Mitt mål är att vidareutveckla företagets ekonomirelaterade system och processer för att uppnå största möjliga effektivitet. En annan viktig målsättning är att bidra med god anda. Det ska vara roligt att gå till jobbet, säger Carola Gladh Ericson.

Göran Lundström, vd för Åhlin & Ekeroth tillägger:

- Efter en omfattande rekryteringsprocess är vi mycket glada över att kunna knyta Carola Gladh Ericson till företaget. Åhlin & Ekeroth vuxit kraftigt under en längre period och vi kommer att ha stor nytta av hennes gedigna erfarenheter från ekonomiansvar i stora verksamheter.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev