Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ny förändring på BIM Object

Publicerad: 18 november 2019, 08:44

BIM Object gör en ny förändring i ledningsgruppen då Johannes Reischböck avgår som COO för att uteslutande fokusera på att öka försäljningen på de tysktalande marknaderna.


Johannes Reischböck fortsätter i rollen som managing director för BIM Objects tyska dotterbolag och som senior vice president på BIM Object AB, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Vi är helt fokuserade på att maximera tillväxten under 2020. Detta innebär att vi måste vara agila och anpassa verksamheten efter de utmaningar vi möter. Den här förändringen stärker vårt säljfokus på de viktiga tysktalande marknaderna, och jag är väldigt glad över att Johannes har accepterat denna förändring. Johannes har gjort ett mycket bra jobb i rollen som COO, men vi har kommit fram till att han maximerar värdet för bolaget om vi använder hans omfattande erfarenheter inom försäljning och starka nätverk i Tyskland, säger Carl Silbersky, vd på BIM Object, i pressmeddelandet.

I oktober avgick BIM Objects tidigare vd Kim Mortensen med omedelbar verkan på grund av personliga skäl och ersattes av Carl Silbersky – bolagets tidigare senior vice president.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News