Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ny ledamot med Stockholmsfokus

Publicerad: 27 februari 2018, 08:50

Thomas Enmark, projektchefpå John Mattsson.

Thomas Enmark förstärker Rotpartners styrelse.


Thomas Enmark är ny extern styrelseledamot i Rotpartner. Han är till vardags projektchef på John Mattson Fastighets AB.

– Vi tar nu in Thomas i styrelsen som med sin Stockholmskännedom främst ska stötta verksamheten där, men självklart också för att utveckla hela Rotpartner. Han tillför ett fastighetsägarperspektiv som är värdefullt för oss, säger Göran Kåwert, styrelseordförande i Rotpartner.

Styrelsen består i övrigt av den externa ledamoten Stefan Lotzman samt delägarna Göran Kåwert, John Kåwert och Fredrik Olsson.

Det var när John Mattsson för några år sedan letade efter en kompetent leverantör som kunde hantera hyresgästkommunikationen vid ett stort stambytesprojekt som Thomas Enmark för första gången mötte och började samarbeta med Rotpartner.

– Rotpartner sticker ut med sin inställning och sitt genomtänkta arbetssätt kring kommunikation. De vill åstadkomma något mer än ett byggprojekt och jobbar väldigt aktivt med sin företagskultur för att få all personal att leva efter den. Jag hoppas kunna bidra med kundperspektivet och hjälpa dem utvärdera tjänster och framförallt med att avancera på Stockholmsmarknaden, säger Thomas Enmark.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.