Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ny marknadsområdeschef hos LE Lundberg

Publicerad: 16 oktober 2017, 12:50

Pernilla Tellberger börjar nästa månad att jobba hos Fastighets AB L E Lundberg.

Foto: Fastighets AB L E Lundberg

Fastighets AB L E Lundberg anställer Pernilla Tellberger som marknadsområdeschef.


Ämnen i artikeln:

L E Lundbergs

Pernilla Tellberger tillträder under november rollen som marknadsområdeschef handel hos Fastighets AB L E Lundberg. Pernilla har tidigare arbetat som Leasing Portfolio Manager inom Unibail-Rodamco där hon bland annat varit ansvarig för uthyrningen av Täby centrums utbyggnad samt nybyggnationen av Mall of Scandinavia.

– Det känns fantastiskt kul att få möjlighet att applicera det jag lärt mig från ett internationellt fastighetsbolag specialiserat på köpcentrum, på ett bredare svenskt fastighetsbolag. Jag lockas av att Lundbergs är en så dominerande fastighetsägare i främst Norrköpings och Linköpings stadskärnor säger Pernilla Tellberger i ett pressmeddelande.

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944. I bolaget, som har cirka 1 500 kommersiella kunder och drygt 10 000 hyresgäster, arbetar drygt 170 medarbetare. Fastighetsbeståndet utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Mattias de Frumerie

Formgivare

mattias@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

L E Lundbergs

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.