Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ny regionchef på Ömangruppen

Publicerad: 26 november 2018, 15:30

Ömangruppen har rekryterat Pär Frostberg från Purac.


Pär Frostberg blir chef för Smålandsföretaget Ömangruppen i region Sydost.

Högskoleingenjören Pär Frostberg kommer närmast från 15 år som bland annat entreprenadchef på företaget Purac i Kalmar. Han har tidigare jobbat på Siwertell i Helsingborg.

– Hela mitt yrkesverksamma liv har bestått av projekt och jag har jobbat med kunder i många olika världsdelar och kulturer, vilket har gjort mig ganska luttrad och mentalt stark. Jag tror att jag kan bidra med kundrelationer och affärsmässighet, kombinerat med ett modernt ledarskap med både hjärta och hårt arbete, säger Pär Frostberg om sin nya position i ett pressmeddelande.

Ömangruppen, som är verksam inom värme, ventilation, kyla, energi och automation, finns i dag finns på 17 orter.

– Genom samarbeten har Ömangruppen möjlighet att jobba med större kunder som finns över hela landet. Vi tar hand om helheten, det är inte alla som kan göra det. Det ska också bli intressant att se utvecklingen med solcellsinstallationer och hur det energislaget kan integreras i verksamheten, säger Pär Frostberg.

Mattias de Frumerie

Formgivare

mattias@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.