torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ny roll för Boklok-chef: ”Ökar vår förmåga att leverera på våra höga ambitioner”

Publicerad: 29 mars 2022, 12:45

Mångåriga Boklok-chefen Sara Erman får en ny roll bolaget. Foto: Boklok

Sara Erman har utsetts till Senior Vice President Sustainability & Innovation på Boklok – en ny funktion för hållbarhet, digitalisering, forskning & utveckling, produktutveckling och verksamhetsutveckling.

Ämnen i artikeln:

BoklokBuilding Sustainabilityhållbart byggande

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Sara Erman kommer närmast från rollen som Chief Operating Officer på BoKlok och har arbetat 20 år på Skanska, bland annat som landschef för Boklok Sverige.

– Jag är mycket glad över att få välkomna Sara Erman till den nya rollen som SVP Sustainability & Innovation. Hållbarhet och innovation är avgörande för vår framgång och genom att samla dessa områden tillsammans med digitalisering, forskning & utveckling, produktutveckling och verksamhetsutveckling ökar vi våra möjligheter att leverera på våra höga ambitioner, som att vi ska vara klimatneutrala är 2030. Sara har djup kunskap om Boklok genom hennes tidigare roller och är en nyckelspelare i vår fortsatta utveckling som en internationell och ledande aktör inom hållbarbart och innovativt byggande, säger Jonas Spangenberg, vd på Boklok, i ett pressmeddelande.

Läs även: De är Sveriges mest hållbara bygg- och fastighetsbolag

– Jag ser fram emot det nya uppdraget och kombinationen av hållbarhet och innovation. Bokloks hållbarhetsarbete bygger i grunden på att göra det möjlighet för flera att kunna bo och leva hållbart. Vi arbetar redan i dag med hållbarhet kopplat till innovation. Vi testar tillexempel nya lösningar i pilotprojekt och utvalda lösningar kan vi sedan implementera som standard i våra nya hem i alla fyra marknader. Med den nya organisationen får vi ännu större möjligheter att utveckla vårt hållbarhets- och innovationsarbetet, säger Sara Erman, nytillträdd SVP Sustainability & Innovation på Boklok.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev