torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ny vd till Svensk Bygglogistik

Publicerad: 10 januari 2023, 10:13

Den 1 januari 2023 tillträdde Emil Jonasson som ny vd på Svensk Bygglogistik.

Foto: Svensk Bygglogistik

Nu träder grundaren Urban Wallin tillbaka och Emil Jonasson från Derome tar över som vd.

Ämnen i artikeln:

Deromebyggarbetebyggbranschenbyggjobbbyggtekniknybyggnationrekryteringbostadsbyggandebostadsutveckling


– Min viktigaste roll är att skapa förutsättningar för att sätta vårt starka erbjudande tydligare på Sverigekartan. Göteborg har sedan starten varit vår hemmamarknad, men tidsbesparande logistik gynnar hela Byggsverige och framåt ska Svensk Bygglogistik finnas på ännu fler platser, säger nytillträdde Emil Jonasson i ett pressmeddelande.

Läs även: Derome nyfikna på demontering

Emil Jonasson gjorde sitt första arbetspass på Svensk Bygglogistik redan 2009 som en del av logistikpatrullen och därefter har det blivit 12 år inom Derome som förvärvade Svensk Bygglogistik under 2020.

– Från Derome tar jag med mig drivkraften att alltid vilja framåt vilket är helt i linje med våra expansionsplaner de kommande åren. Svensk Bygglogistik har nyligen landat i Skåne och nästa steg är Stockholm och Mälardalen där vi ser fram emot att hjälpa ännu fler kunder att skapa en större effektivitet och hållbarhet i sina byggprojekt.

Kunderna finns inom olika sektorer och företaget samarbetar med allt från beställare och kommuner till fastighetsbolag och entreprenörer.

Läs även: Derome rekryterar regionchef från Svevia: ”Här kommer det hända grejer”

– Att få till ett bra flöde och effektivitet i byggbranschen börjar alltid med planering och det är något vi strävar efter i varje samarbete, att vara med tidigt i processen och därigenom ge våra kunder största möjliga utväxling.

För att lyckas med kommande expansionsplaner räknar Emil Jonasson med att behöva rekrytera ännu fler medarbetare framöver.

– Vi är ett kunskapsdrivet företag och medarbetarna är avgörande för att vi ska lyckas med våra satsningar. Det finns en stor kompetens här och jag ser fram emot att få in ännu fler stjärnor som vill vara med och driva utvecklingen inom bygglogistikbranschen.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev