Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Nya chefen för JM Entreprenad får dubbel roll

Publicerad: 5 juni 2020, 13:17

Anders Wimmerstedt sitter sedan tidigare i JM:s koncernledning.

Montage: JM

JM:s produktionsdirektör Anders Wimmerstedt, får en utökad roll i bolaget när han snart tillträder som affärsenhetschef för JM Entreprenad.


Anders Wimmerstedt kliver in i sin nya roll den 1 juli 2020 och därmed har tillförordnad affärsenhetschef Sören Bergström fullföljt sitt uppdrag att ställa om JM Entreprenad till renodlad anläggningsverksamhet och lämnar samtidigt koncernledningen, skriver JM i ett pressmeddelande.

Läs även: Bröderna som blev byggjättar

Anders Wimmerstedt är sedan tidigare medlem i JM:s koncernledning och har arbetat på i bolaget sedan 1985. Han behåller sin nuvarande roll som produktionsdirektör och blir fortsatt ansvarig för bostadsproduktionen parallellt med att han ska leda JM Entreprenad som är fokuserat på anläggningsverksamhet i Storstockholm. Tanken är att kunna göra större synergieffekter affärsområdena emellan.

Läs även: JM säljer entreprenaddelen i Norge  

– Med Anders som ny affärsenhetschef för JM Entreprenad säkerställs kontinuitet i ledarskapet och god samordning mot vår projektutveckling av bostäder. Jag tackar samtidigt Sören för hans väl genomförda uppdrag att ställa om verksamheten i JM Entreprenad, säger Johan Skoglund, vd och koncernchef på JM, i en presskommentar.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.