Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Nya namn i Beasts styrelse

Publicerad: 25 april 2018, 08:00

Ulf Larsson, Chef operativt stöd, NCC Building Sverige, omvaldes till styrelseordförande i Beast.

Foto: Elin Bennewitz

Bettina Hammargren, Foria, och Jonas Pettersson, Ahlsell, har valts in i Beasts styrelse under nätverkets årskonferens på tisdagen. Ulf Larsson, NCC, fick förnyat förtroende som ordförande.


Byggbranschens Elektroniska Affärsstandard, Beast, hade efter årskonferensen på Skanskas huvudkontor årsstämma där Ulf Larsson,  omvaldes som styrelseordförande, nya styrelseledamöter som invaldes var Bettina Hammargren, Foria AB samt Jonas Pettersson, Ahlsell. Avgående ledamoten Jan-Åke Dahlin, Ahlsell, går nu i pension.

– Han har under  många år verkligen har bidragit till att e-handeln inom byggbranschen har utvecklats till det som finns idag, säger ordförande Ulf Larsson och fortsätter:

– Jag önskar nya de nya ledarmötena välkomna och att även vi förnyar oss med mer kvinnor i styrelsen samt breddar oss med verksamhetskunnande att Foria med transport och maskintjänster är välkommet nu när Beast har standardiserat meddelanden inom transport och miljödata.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.