Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Nya namn i Erlandssons ledning

Publicerad: 15 oktober 2018, 13:48

Tre nya tjänster inrättas på huvudkontoret.


Som ett led i att knyta ihop koncernen förstärker nu Erlandsson Bygg med tre nya tjänster på koncernen inom inköp, produktion och förhandling. Som ansvarig för inköp tillsätts Joakim Otter, ansvarig för produktion blir Geir-Ove Solvang och Joakim Hulthén blir förhandlingschef.

Målsättningen med de nya koncerntjänsterna är att ta tillvara på och vidareutveckla företagets tillväxt på ett hållbart sätt. De nya tjänsterna tillsätts den första december och alla tre kommer vara placerade på Erlandsson Byggs koncernkontor i Kungsbacka.

– Vi har under de senaste åren haft tillväxt och detta är ett led i vår strategi för att fortsätta växa på ett hållbart sätt och knyta ihop koncernen. Vi behöver säkerställa att vi arbetar på ett likvärdigt sätt över hela koncernen och bygger vår framtida lönsamhet på att ta till vara de stordriftsfördelar som finns, säger Jennie Sahlsten, vd och koncernchef.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.