Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Omorganisation får Willhem att rekrytera

Publicerad: 6 mars 2017, 11:13

Catarina Carlström, Jonas Ekstam och Susanna Thom har anställts som regionchefer på bostadsbolaget Willhelm.

Foto: Willhelm

Bostadsbolaget Willhem gör om sin organisation och anställer tre nya chefer.


Bostadsbolaget Willhem gör om sin organisation och delar in verksamheten i tre regioner – Syd, Öst och Väst. I varje region förvaltas 8 000 lägenheter och därför har tre regionchefer rekryterats.

Som chef för region Syd, har Catarina Carlström rekryterats. Catarina har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och inom ledarskap. Sedan 2011 har hon varit redovisningschef hos Willhem och har tidigare varit ekonomiansvarig för kunduppdrag hos Newsec. Som regionchef Syd ansvarar hon för Willhems bestånd i Malmö, Helsingborg, Halmstad och Linköping.

Jonas Ekstam har rekryterats som regionchef Öst och kommer närmast från Riksbyggen, där han varit marknadsområdeschef med ansvar för Värmland sedan 2012. Jonas har även lång erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen där han verkat som hotelldirektör, med ansvar för Scandics tre hotell i Karlstad. Region Öst omfattar Stockholm, Västerås, Eskilstuna, Karlstad och Jönköping.

Susanna Thom tillträder som regionchef Väst omfattande Borås, Göteborg, Trollhättan och Skövde. Hon har tidigare varit verksamhetsutvecklare hos Willhem och har även en bakgrund som fastighetschef för Willhem i Borås där hon med goda resultat utvecklat organisationen. Även Susanna har under lång tid varit verksam i hotellbranschen, då i rollen som hotellchef.

Mattias de Frumerie

Formgivare

mattias@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.