tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Peab-chef blir vd i nya miljardkoncernen: ”Ska bli roligt att konsolidera branschen”

Publicerad: 10 juni 2022, 06:56

Louise Strömbeck går in som vd och koncernchef i nya ROT-koncernen Circura. Foto: Peab

Den nya ROT-koncernen Circura har hittat en vd och koncernchef. Hon tillträder i oktober och kommer närmast från en roll som regionchef på Peab.

Ämnen i artikeln:

PeabPeab BostadPeab Sverigerenoveringrestaurering

AC


Styrelsen i Circura har utsett Louise Strömbeck till vd och koncernchef för Circura. Louise kommer från befattningen som regionchef inom Peab Sverige och har drygt 20 års erfarenhet huvudsakligen från Skanska och Peab.

Läs även: Överraskande miljardaffärer och expansion i hela landet: 15 företag som bytt

– Det ska bli roligt och utvecklande att tillsammans med Circuras fina dotterbolag konsolidera och professionalisera renoverings-, om- och tillbyggnadsbranschen i Sverige. Jag ser fram emot att ta mig an uppdraget och bidra med mina erfarenheter, säger Circuras tillträdande vd och koncernchef Louise Strömbeck.

Läs även: Går ihop med ledande ROT-byggare: Här är Circuras nya förvärv

Circura bildades i december 2021 av ledande ROT-entreprenörer och efter att Teknikbyggarna i Linköping AB anslöt i maj 2022 omsätter Circura i dag över 2 miljarder kronor. 

– Med Louise Strömbeck får Circura en vd och koncernchef med många års ledarskapserfarenhet från branschen. Vi hälsar Louise varmt välkommen till Circura och ser fram emot att få ta del av hennes kunskaper, säger Circuras styrelseordförande Torbjörn Torell.

Louise Strömbeck tillträder sin nya befattning i oktober 2022.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev