Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Peab kniper vd från NCC

Publicerad: 19 augusti 2021, 12:19

Joar Caspersen blir ny vd för Peab Asfalt och Swerock i Norge.

Foto: Joakim Kröger

Joar Caspersen är ny Norge-vd för både Peab Asfalt Norge AS och Swerock AS. Han kommer närmast från en roll som vd för NCC Industry Norge.


Ämnen i artikeln:

Peab AsfaltPeabNCC

Joar Caspersen tillträder den 1 september och efterträder Håkan Jacobsson för Peab Asfalt och Karl-Gunnar Karlsson för Swerock som sedan den 1 maj 2021, haft vd-rollerna i Norge parallellt med sina roller som ansvariga för verksamheterna i hela Norden.

ANALYS: Därför är grus och asfalt framtiden för byggarna

– Vi är väldigt nöjda med att Joar tackat ja till att leda våra norska verksamheter. Med sin långa och breda erfarenhet inom både asfalt och grus och berg känner vi oss trygga med att han är rätt person att fortsätta utveckla vår verksamhet i Norge. Vi önskar Joar varmt välkommen till Peab Asfalt, Swerock och Peab-familjen, säger Håkan Jacobsson, vd för Peab Asfalt Norden, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Därför bildar Peab en helt ny region: ”Kräver stort fokus”

– Jag känner mig mycket stolt över att få leda Peab Asfalt och Swerock i Norge. Detta är en organisation som har en stark position och erfarna medarbetare. Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor och utveckla bolagen tillsammans med dem, säger Joar Caspersen.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Peab AsfaltPeabNCC

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.