Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Peab rekryterar ny arbetsmiljöchef från NCC

Publicerad: 28 augusti 2020, 13:24

Cecilia Lundgren

Foto: Erik Mårtensson

Peabs nya arbetsmiljöchef för affärsområdet bygg och anläggning kommer närmast från NCC.


Ämnen i artikeln:

Peabarbetsmiljö

Det är Cecilia Lundgren som lämnat jobbet som head of health and safety infrastructure på NCC för att bli ny arbetsmiljöchef för affärsområdet bygg och anläggning på Peab.

– Jag är mycket glad över att Cecilia blir en del av Peab. Med Cecilias gedigna erfarenheter inom arbetsmiljö och hälsa fortsätter vi att vidareutveckla vårt viktiga arbete inom dessa områden. Just denna vecka har vi vår årliga fokusvecka gällande arbetsmiljö då vi uppmärksammar dessa frågor ännu mer. Vi ligger långt fram, men vi ska komma ännu längre, säger Stefan Danielsson, affärsområdeschef på Peab, i ett pressmeddelande.

 Cecilia tillträder sin nya tjänst den 14 september.

– Jag ser fram emot att börja på Peab. Det ska bli spännande och utvecklande att lära känna organisationen och fortsätta det viktiga arbetet inom arbetsmiljöområdet. Det finns mycket inom Peab som attraherar mig, inte minst att säkerhetskulturen är i fokus, säger Cecilia Lundgren i en kommentar.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Peabarbetsmiljö

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.