Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Peab växlar upp bostadsutvecklingen

Publicerad: 3 februari 2016, 10:28

Peter Svensson, chef Peab Bostad.

Foto: Peab

Peab förstärker sin bostadsutveckling och anställer flera nya chefer inom Peab Bostad som driver och utvecklar Peabs egenutvecklade bostadsprojekt.


Under 2014 produktionsstartade Peab 2 500 egenutvecklade bostäder och hade totalt drygt 4 000 bostäder i produktion vid årets slut. Nu förstärker företaget bostadsutvecklingen ytterligare.

– Vi är en av Sveriges största bostadsutvecklare och vi har en tydlig strategi och målsättning om vad vi vill åstadkomma. Dessa rekryteringar ska ses som ett led i detta arbete och i vår ambition att ta ytterligare steg, säger Peter Svensson, chef Peab Bostad.

​Nya chefstillsättningar inom Peab Bostad

■ Annika Eriksson och Michael Schwieler har anställts som regionchefer för Peab Bostad i Stockholm. Båda kommer närmast från anställningar som distriktschefer inom Peab Bostad i Stockholm.
■ Kim Kulstad har anställts som ny regionchef för Peab Bostad i Skåne. Hon kommer närmast från en anställning som marknadsområdeschef på Skanska Nya Hem.
■ Mats Tapper, har anställts som ny regionchef för Peab Bostad i Västerås. Han kommer närmast från en anstäöllning som regionchef inom Peabs byggverksamhet.
■ Stefan Liljebris har anställts som ny regionchef för Peab Bostad i Uppsala. Han kommer närmast från en anställning som regionchef inom Peab Fastighetsutveckling.
■ Joakim Bernhardsson har anställts som säljchef för Peab Bostad. Han kommer närmast från en anställning som regional försäljningschef inom Peab Bostad i Göteborg.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.