fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Pinpointer storsatsar – rekryterar tre nya säljare

Publicerad: 28 januari 2022, 09:46

Anders Andersson, Håkan Ek och Birger Andersson blir nya säljare på Pinpointer. Foto: Pinpointer

Contechföretaget Pinpointer börjar året med att anställa tre nya säljare.

Ämnen i artikeln:

contech

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Det svenska techbolaget Pinpointer vill göra hållbar masshantering enklare för med sin digitala plattform.

Nu anställer företaget tre nya säljare.

LÄS ÄVEN: Pinpointer tar helhetsgrepp om massorna: ”Vi delar gärna med oss av kunskapen gratis”

Birger Andersson har en lång erfarenhet inom transport- och logistikbranschen där han arbetat både operativt och i olika säljroller. Birger kommer att vara baserad i Malmö och ser fram emot att få arbeta på ett innovativt bolag.

– Det ska bli fantastiskt kul och utmanande att få introducera Pinpointers unika digitala plattform på marknaden i södra Sverige och att tillsammans med ett fantastiskt team få vidareutveckla erbjudandet till kunderna, säger Birger Andersson i ett pressmeddelande.

Anders Andersson blev nyfiken på Pinpointers lösning som effektiviserar hanteringen av schakt- och avfallsmassor. Han har hela sitt yrkesliv arbetat med försäljning inom bland annat kalk- och mineralbranschen. Anders kommer att vara baserad i Göteborg.

– Jag ser verkligen fram emot att upptäcka en ny marknad och lära känna nya kunder. Ett gemensamt förtroende för varandra är en viktig ingrediens i kundrelationer och något som jag kommer jag ta med mig in i rollen, säger Anders Andersson.

LÄS ÄVEN: Här är de digitala verktygen som byggarna använder mest

Håkan Ek kommer senast från en roll som säljare på Stena Recycling AB där han bland annat hjälpt kunder med avsättning och transporter av diverse massor. Håkan kommer att vara baserad i Göteborg.

– Digitalisering är framtiden och Pinpointers koncept är innovativt, enkelt och hållbart. Jag ser fram emot att erbjuda Pinpointers digitala tjänst till nya kunder i Göteborgsområdet”, säger Håkan Ek.

Pinpointers digitala tjänst används av allt fler och genom ett större säljteam kan bolaget nu växla upp sin försäljning ytterligare.

– Med de tre nya säljarna har Pinpointer ett riktigt starkt säljteam på plats. Deras kunskap och erfarenhet gör att vi i ännu större utsträckning kan stötta våra befintliga kunder samtidigt som vi kan nå ut till fler, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev