Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Prefabsystem rekryterar och öppnar nytt

Publicerad: 21 oktober 2016, 12:20

Robert Gustafsson, Martin Gustafsson och Anders Lind är nyanställda på Prefabsystem.

Foto: Prefabsystem

I och med nyrekryteringen består Prefabsystem nu av tolv medarbetare.


Prefabsystem stärker sin organisation med två säljare och en förslagskonstruktör. Den nya trion, som består av Anders Lind samt bröderna Martin och Robert Gustafsson, kommer närmast från Strängbetong. I samband med nyrekryteringen öppnar Prefabsystem ett nytt kontor i Örebro.

Anders Lind är ny säljare på Prefabsystem. Han är i grunden konstruktör men har gjort karriär som säljare och projektledare – först på Skanska Prefab i 20 år och sedan som försäljningschef på Strängbetong i elva år.

Martin Gustafsson är ny säljare på Prefabsystem. Han har 20 års erfarenhet som säljare på Strängbetong men har även flera års erfarenhet av arbete som konstruktör sedan tidigare.

Robert Gustafsson är ny förslagskonstruktör på Prefabsystem. Han har arbetat som förslagskonstruktör på Strängbetong i 20 år. Dessförinnan har han arbetat som konstruktör på prefabsidan samt med allmän byggkonstruktion. På Prefabsystem kommer Robert Gustafsson att arbeta med förslagskonstruktion men han kommer även att vara involverad i genomförandet av projekten.

Elin Bennewitz

Reporter

elin@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.