Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ramboll anställer nudging-specialist

Publicerad: 4 februari 2019, 11:39

Evelina Gunnarsson är nudging-specialist.

Foto: Ramboll

Ramboll har rekryterat tre nya nyckelpersoner.


Ämnen i artikeln:

Ramboll

Ramboll har rekryterat Evelina Gunnarsson, nationalekonom med specialisering inom beteendeekonomi och nudging samt stärker organisationen med kraft från Näringsdepartementet.

Evelina kommer senast från Köpenhamnsföretaget iNudgeyou som på kunders uppdrag jobbar med att skapa beteendeförändringar med hjälp av nudging och beteendedesign. Hon är en av de tongivande personerna inom nudging i Sverige och ingår i The Swedish Nudging Network, ett nätverk för forskare, politiker och andra som är intresserade av nudging.

– Det ska bli spännande att vara del av en så stor global organisation. Rambolls samhällsengagemang var avgörande för mig, inte minst genom hållbarhetsfrågan. Många uppdrag handlar om att skapa hållbara beteendeförändringar och där kan jag bidra, säger Evelina Gunnarsson.

Nudging handlar om att påverka människors beteenden genom arrangerade valsituationer.

Evelina Gunnarsson började på Ramboll i januari och är del av Ramboll Management Consulting. Vid samma tidpunkt började även Anna Ryttberg och Martin Fröberg som båda kommer från Näringsdepartementet. Anna Ryttberg är en erfaren projektledare som kommer från Näringsdepartementets enhet för hållbar landsbygdsutveckling där hon var biträdande enhetschef. Martin Fröberg har bland annat varit biträdande projektledare för samverkansprogrammen Smart Cities och Nästa generations resor och transporter.

Mattias de Frumerie

Formgivare

mattias@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Ramboll

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.