Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ramboll anställer sjukvårdsexpert

Publicerad: 2 december 2019, 09:43

Samhällsrådgivaren Ramboll vill vässa sitt erbjudande när det gäller sjukvårdsmiljöer och anställer nu in en expert på det nischade området.


Ämnen i artikeln:

Ramboll

Det är Katarina Ringstedt som den här veckan gör sin första dag på Ramboll som ny affärsutvecklare inom sjukvårdsmiljöer.

Katarina Ringstedt har tidigare jobbat med sjukvårdsmiljöer i Tyskland och USA och har i Sverige tidigare jobbat med arkitektur för Projektengagemang. Hon kommer närmast från rollen som vd på Carlstedts arkitekter.

– Det ska bli spännande att jobba i en multidisciplinär och global organisation och att samarbeta mellan olika expertområden oberoende av landsgränser. På Ramboll finns möjlighet att sätta ihop team med olika perspektiv. Den traditionella kompetensen behöver i dagens sjukhusprojekt kombineras med nytänkande och mycket hög förmåga till lyhördhet och dialog för att få kreativa och framtidsorienterade resultat. Dessutom finns hos Ramboll humanistiska värderingar som inte bara är fina ord utan som faktiskt verkar stämma på riktigt. Det vill jag vara en del av, säger Katarina Ringstedt i en presskommentar.

Hon kommer att jobba för Rambolls avdelning Hospitals och vara baserad i Stockholm.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Ramboll

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.