Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ramböll får ny chef

Publicerad: 10 januari 2017, 11:21

Per Edin blir ny enhetschef på Rambölls enhet som arbetar med inventeringar, mätningar, utredningar och rådgivning åt statliga och kommunala väghållare.

Foto: Ramböll

Per Edin byter jobb.


Ämnen i artikeln:

RambollPer EdinTieto

Per Edin blir ny enhetschef på Rambölls enhet som arbetar med inventeringar, mätningar, utredningar och rådgivning åt statliga och kommunala väghållare. Han jobbade fram till nyligen på Tieto. Nu ska han istället ansvara för systemutveckling av hård- och mjukvara inom Ramböll RST (Road Survey Technology) som utvecklar och designar mätsystem och analysprogram för mätning av vägytors tillstånd.

− Det som tilltalade mig var att få vara del av ett team som utvecklar och bygger avancerade system i sin helhet samt driver utvecklingen av tekniken inom området framåt. Rollen i sig kombinerar teknik, innovation och affärsutveckling vilket passar mig bra, säger Per Edin, enhetschef för RST Systems.

Per Edins senaste roll på Tieto inkluderade projektledning, ledarskap och försäljning. Han har en bakgrund i IT-konsultbranschen där han främst arbetat med mjukvaruutveckling.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

RambollPer EdinTieto

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.