lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ramboll hämtar ny CFO från Afry

Publicerad: 20 augusti 2021, 08:05

Mikael Häägg blir ny CFO på Ramboll. Foto: Ramboll

Den 1 november tillträder Ramboll Sveriges nye finansdirektör. Han kommer närmast från en roll som Head of Group Business Control på Afry.

Ämnen i artikeln:

RambollAfry

Mikael Häägg har rekryterats som CFO på Ramboll Sverige. Under de senaste tio åren arbetat med business control inom Afry och har därmed stor erfarenhet av ekonomi- och finansfrågor inom konsultbranschen. 

– Ramboll är ett spännande företag i och med den unika position det har på den svenska marknaden. Många av Rambolls konkurrenter är bolag som agerar på sin egen hemmaplan. Men Ramboll kan både vara en uppstickare som tänker nytt, och samtidigt ha en stor koncern och tung erfarenhet från den internationella verksamheten i ryggen, säger Mikael Häägg i ett pressmeddelande.

Väl på plats hoppas Mikael Häägg att han kan arbeta med att skapa förståelse för olika trender och hur de påverkar verksamheten.

– Det är alltid svårt att sia om framtiden och därför måste vi förstå trendcykler för att kunna ta rätt beslut. Jag anser att många finansavdelningars största utmaning är att kunna förstå trender. Effekten av olika trender kommer att synas långt senare, men man kan inte vänta med att fatta de bästa besluten utan måste förstå vart vi är på väg långt tidigare, säger han.

Rambolls vd Niklas Sörensen gläds åt rekryteringen som han hoppas ska utveckla bolaget.

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev