Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ramboll satsar på industrikunder

Publicerad: 18 augusti 2021, 09:31

Petra Bjurhall går från och med september in som ny divisionschef för den svenska projektledningsverksamheten.

Foto: Ramboll

Ramboll ökar fokuset på industrikunder och tillsätter ny chef för projektledningsverksamheten i Sverige. Hon börjar i september.


Ämnen i artikeln:

Ramboll

 

Inför andra halvåret 2021 stärker Ramboll sin satsning på erbjudandet åt industriföretag. Från och med september blir Petra Bjurhall går från och med september in som ny divisionschef för den svenska projektledningsverksamheten. Hon inledde sin karriär som miljökonsult för drygt 20 år sedan och har under de senaste 15 år varit ansvarig för ett flertal tjänsteområden i konsultbranschen.

 

Björn Tell Ramboll

Foto: Ramboll

Petra Bjurhall kommer att ta över efter Björn Tell, som går in i en ny internationell roll för att driva Rambolls erbjudande till industrikunder. Hans uppgift blir att utveckla och stärka Rambolls erbjudanden till industrin, exempelvis inom datacenter, läkemedel, hållbar tillverkning, Food tech och skogsprodukter.

– Med Björn som ansvarig för industri och Petra för projektledning står vi och våra tjänsteerbjudanden starka inför den vardag som väntar oss efter pandemin, säger vd Niklas Sörensen.

 

 

Ämnen i artikeln:

Ramboll

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.