Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Ramböll startar upp affärsområde i Stockholm

Publicerad: 15 november 2017, 08:45

Cecilia Jonkvist tar retail till Stockholm.


Ramböll rekryterar Cecilia Jonkvist som Project Developer/Specialist Manager till affärsområdet Retail Planning & Architecture, med placering på Rambölls kontor i Stockholm. Affärsområdet har tidigare bara funnits i Göteborg, där det har legat i det av Ramböll förvärvade företaget Ågren som nu har bytt namn till Ramböll.

Cecilia Jonkvist kommer senast från tjänsten som verksamhetschef för avdelningen kommersiella lokaler på HSB Stockholm och tillträder den nya tjänsten på Ramböll den 4 december.

– I och med rekryteringen av Cecilia Jonkvist öppnar vi nu upp för att vara aktiva på marknaden från olika platser i Sverige och i förlängningen i hela Skandinavien. Cecilia har stor erfarenhet från branschen och vi är otroligt glada över att hon vill vara del i den utvecklingsprocess vi nu befinner oss i, säger Annki Cedervall, affärsområdeschef på Ramböll.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.