onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Rejlers satsar på hållbarhet – rekryterar profil till koncernledningen

Publicerad: 19 september 2022, 10:52

Malin Ljung Eiborn är ny hållbarhetschef på Rejlers. Foto: Rejlers

Rejlers har utsett Malin Ljung Eiborn till en nyinrättad roll som hållbarhetschef.

Ämnen i artikeln:

RejlersBuilding Sustainabilityhållbart byggande

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Malin Ljung Eiborn är en stark profil inom hållbarhet i Sverige och kommer närmast från rollen som hållbarhetschef för Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) inom byrånätverket Weber Shandwick, där kommunikationsbyrån Prime ingår. Dessförinnan var Malin Ljung Eiborn hållbarhetsdirektör på industrijätten Billerud Korsnäs. Hon har även arbetat vid utrikesdepartementet i Stockholm och Bryssel.

Läs även: WSP:s uppdragsledare: ”Nyckeln till framgång att lyckas med samordningen”

– Vi ska utveckla och tydliggöra Rejlers hållbarhetserbjudande än mer – växla upp! Jag är så glad att just Malin, med sin person och tunga bakgrund från både industri och strategikonsultverksamhet, kommer leda oss i detta viktiga arbete. Vi ska bli den självklara partnern till företag och samhällsaktörer som med teknik och innovation vill bidra till hållbar omställning, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef för Rejlers, i ett pressmeddelande.

Malin Ljung Eiborn tillträder sin nya roll den 1 december 2022.  

– Det känns fantastiskt att få förena min industrierfarenhet med konsultkunnandet och leda arbetet med att utveckla det mest hållbara erbjudandet i teknikkonsultbranschen. Rejlers har en otroligt stark utveckling och jag ser att det finns potential här att ta ledarskap och göra verklig skillnad. Det ser jag fram emot, säger Malin Ljung Eiborn.  

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev