Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Riksbyggen rekryterar ny affärschef

Publicerad: 9 augusti 2022, 08:20

Johan Sundlöf är ny affärschef för Riksbyggen Ombyggnad

Foto: Riksbyggen

Riksbyggen rekryterar ny affärschef för ombyggnadsverksamheten internt.


Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Den 1 september tillträder Johan Sundlöf jobbet som affärschef för Riksbyggens ombyggnadsverksamhet. Han kommer närmast från jobbet som marknadsområdeschef för Riksbyggen Ombyggnad Väst. 

Johan Sundlöf började på Riksbyggen 2010 som projektledare och har under sin tid på Riksbyggen arbetat bland annat som marknadsområdeschef i Skaraborg på fastighetsförvaltningen och är nu marknadsområdeschef för Ombyggnad Väst. Han är utbildad civilingenjör med inriktning inom väg och vatten och arbetade innan sin tid på Riksbyggen som konsult med bland annat med projektledning.

Marknadsområdet Ombyggnad hjälper bostadsrättsföreningar och andra kunder med allt från stambyten, ny utemiljö, takbyte och installation av solceller eller att bygga om lokaler till lägenheter.

– Ett viktigt uppdrag för Riksbyggen är att hjälpa bostadsrättsföreningar runtom i hela landet att bli mer hållbara. Underhållet av fastigheterna och åtgärder som tilläggsisolering, solpaneler och energiåtgärder är en viktig del av det arbetet. Vi bidrar till en grön omställning av det befintliga bostadsbeståndet, säger Johan Sundlöf.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Riksbyggen

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.