Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Rikshem rekryterar ny fastighetschef från konkurrent

Publicerad: 16 mars 2022, 09:42

Sonja Ståhl blir ny fastighetschef för Rikshem i Helsingborg.

Foto: Rikshem

Sonja Ståhl blir ny fastighetschef för Rikshem i Helsingborg. Hon kommer närmast från Willhelm.


Ämnen i artikeln:

Rikshem

Sonja Ståhl har rektyterats som fastighetschef i Helsingborg. Hon kommer närmast från Willhem och tillträder sin tjänst på Rikshem i början av juni. Sonja Ståhl kommer att ansvara för bolagets fastigheter i Helsingborg omfattande drygt 3 500 lägenheter.

Helsingborg är en av Rikshems största orter i Sverige med ett brett bestånd av lägenheter fördelat på 15 områden i staden.

- Jag ser fram emot att påbörja min resa på Rikshem som är ett framåtlutat bolag med höga ambitioner där jag hoppas att jag med mina erfarenheter kan bidra till utveckling, säger Sonja Ståhl, tillträdande fastighetschef Rikshem i Helsingborg, i ett pressmeddelande.

Sonja Ståhl fick 2018 utmärkelsen ”Årets Unga Fastighetskvinna” med motiveringen ”Årets Unga Fastighetskvinna drivs av sin övertygelse att nya idéer och synsätt är avgörande för att förändra samhället….”

- Jag är glad över att en talang som Sonja har valt Rikshem och ser fram emot att få arbeta tillsammans, säger Fredrik Edlund, förvaltningschef Rikshem i ett pressmeddelande.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Rikshem

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.