lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

RO-Gruppen rekryterar från Jernhusen: ”En uppskattad ledare”

Publicerad: 27 juni 2022, 10:02

Roger Sundbom går från Jernhusen till RO-Gruppen där han blir affärsområdeschef i Göteborg. Foto: RO-Gruppen

RO-Gruppen har rekryterat Roger Sundbom till rollen som affärsområdeschef i Göteborg. Han kommer senast från rollen som regionchef på Jernhusen Projektutveckling och tillträder sin nya tjänst 15 augusti.

Ämnen i artikeln:

Jernhusen

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Förstärkningen av organisationen med Roger Sundbom i rollen som affärsområdeschef i Göteborg är en del i RO-Gruppens expansiva plan som företaget nyligen presenterade där målet är att bli ett av Sveriges tio största byggbolag.

– Vi är väldigt glada att Roger ansluter sig till oss och förstärker vårt team. Med hans erfarenhet av att utveckla och leda projekt- och affärsutveckling blir han en viktig förstärkning av den fortsatta utvecklingen av RO-Gruppen i Göteborg. Han är en uppskattad ledare och kompletterar vår organisation väl och tillsammans ska vi nu ta nästa steg i vår fortsatta tillväxt, säger Marcus Bramer, affärsområdeschef RO-Gruppen, i ett pressmeddelande.

Läs även: Han går in som vd i RO-Gruppen: ”Målet är att bli ett av de tio största byggföretagen”

Roger Sundbom har gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom bygg- och fastighetsbranschen där han mestadels arbetat med projekt- och fastighetsutveckling, senast i rollen som regionchef på Jernhusen Projektutveckling syd/väst. Där ansvarade han bland annat för stadsutvecklingsprojekt med tyngdpunkt i Göteborg och Malmö. Han har sedan tidigare även erfarenhet från liknande roller på Platzer, HSB Göteborg och NCC Property Development.

– Jag har med spänning följt RO-Gruppens utveckling under ett antal år och imponerats av deras sätt att utveckla sina medarbetare och att se till kundnytta i alla sina projekt. Att nu få vara en del i deras framtida utveckling, expansion och högt ställda målsättning känns fantastiskt roligt och inspirerande, säger Roger Sundbom.

Roger Sundbom tillträder sin nya tjänst på RO-Gruppen den 15 augusti.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev