fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

SBB värvar byggchef från NCC

Publicerad: 26 november 2021, 08:53

Mattias Monbäck blir ny byggchef på SBB. Foto: SBB

Fastighetsbolaget SBB har rekryterat Mattias Monbäck som byggchef med ansvar för projektgenomförande. Närmast kommer han från NCC.

Ämnen i artikeln:

NCCSBB

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Mattias Monbäck kommer att ansvara och fokusera på genomförande, kvalitet och hållbarhet i projekten. Mattias är utbildad högskoleingenjör i byggteknik vid Uppsala universitet och kommer närmast från NCC där han bland annat arbetat som avdelningschef inom NCC Building Sverige. 

LÄS MER: Därför ville Ilija Batljan bli storägare i JM – och därför ville Obos sälja

– SBB är Europas största fastighetsutvecklare med 3 114 lägenheter i pågående produktion och 14 023 lägenheter i projektutveckling. Vi stärker nu upp organisationen ytterligare avseende projektgenomförandet och inrättar en ny roll som byggchef, för att öka takten ytterligare, säger Erik Hävermark, chef för projektutveckling inom SBB, i ett pressmeddelande.

Mattias Monbäck tillträder sin nya roll under första kvartalet 2022.

– Jag ser verkligen fram emot att ansluta till SBBs: starka projektutvecklingsteam och bidra till bolagets fortsatt starka tillväxt. SBB är för mig ett spännande bolag med en stark och trygg affärsmodell och är en långsiktig aktör på den nordiska fastighetsmarknaden. Jag ser verkligen fram emot att lära känna organisationen och alla nya kollegor på SBB, säger han.

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev