Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Skanska ökar fokus på affärsutveckling och utser ny vd för Skanska Fastigheter Stockholm

Publicerad: 6 mars 2008, 13:44

Skanska Kommersiell Utveckling Norden ser nya affärsmöjligheter och förstärker affärsenheten och ledningsgruppen med en ny position för affärsutveckling. Håkan Danielsson, nuvarande vd för Skanska Fastigheter Stockholm tillträder sin nya position som Chef Affärsutveckling den 1 augusti 2008 efter sex månaders föräldraledighet.


Jan Odelstam har utsetts till ny vd för Skanska Fastigheter Stockholm och tillträder tjänsten den 1 februari 2008. Jan Odelstam har en lång karriär inom Skanska och började 1991, senast som projektchef bl.a. för kontorsprojektet Hagaporten III i Solna.

- Vi ser många spännande utmaningar och möjligheter inom Skanska den närmsta framtiden där bl.a. nya marknader och produkter ses över. Vi har därför valt att öka vår fokusering på affärsutveckling och produktutveckling inom vår affärsenhet, säger Anders Kupsu, vd för Skanska Kommersiell Utveckling Norden AB.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden arbetar med att initiera, utveckla, förvalta och sälja kommersiella fastighetsprojekt såsom kontor, logistik och volymhandelsanläggningar. Kontorsverksamheten är koncentrerad till de tre storstadsregionerna i Sverige, Köpenhamnsregionen i Danmark samt Helsingfors i Finland. Utvecklingen av logistik- och volymhandelsfastigheter bedrivs på strategiska orter i Sverige, Danmark och Finland.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden är uppdelat i tre regionbolag: Göteborg, Stockholm och Öresund.

MARIANNE SILÉN

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.