Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Skövdebostäder nyanställer

Publicerad: 26 november 2015, 16:01

Räknar med att öka sin produktion de närmaste åren.


David Pettersson är ny affärsutvecklingschef på Skövdebostäder. Han ska bland annat arbeta med bolagets övergripande IT-strategier, controller-funktioner, kvalitets- och ledningssystem, fastighetsförädling, affärsutvecklingsprojekt, förvärv, avyttringar och eventuella ombildningar. David Pettersson har tidigare arbetat som redovisningsekonom på Skövdebostäder och återvänder nu till företaget efter en tid på XR Logistik och Nobia.

Under hösten har Skövdebostäder genomfört ytterligare rekryteringar. De räknar med att öka sin produktion de närmaste åren och anställer därför två nya byggprojektledare, Rikard Ingren och Peter Claesson. Rikard Ingren kommer närmast från Calles bygg och Peter Claesson från Västfastigheter.

Även Lina Eklund Svensson, marknadschef, är ny på Skövdebostäder. Hon kommer närmast från Högskolan i Skövde där hon arbetat som biträdande avdelningschef för Samverkan och kommunikation med särskilt ansvar för webb och marknadskommunikation.

Elin Bennewitz

Reporter

elin@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.